Concept

Wij denken met je mee.

Het bedenken van een sterk concept begint met een goed idee. Wij ontwikkelen goede ideeën tot concrete concepten. De juiste keuzes maken op digitaal gebied is nu belangrijker dan ooit. In iedere fase van het project denken wij met je mee en helpen jou met het maken van deze keuzes. Welke doelgroep wil je aanspreken en welke doelen wil je behalen? Samen creëren we een sterk concept en een slimme strategie.

Platform concept
User Experience

Wij ontwerpen gebruiks-vriendelijkheid.

Bezoekers van websites, apps en platformen zien alleen het visual design. Echter schuilt er achter iedere pixel: onderzoek, doordachte interacties en prototyping. Het interactieontwerp zorgt ervoor dat de gebruiker altijd een goede ervaring heeft. Wanneer zij rondkijken of doelgericht aan het zoeken zijn moet de interface hier perfect op inspelen. Een goed interactieontwerp leidt tot gebruiksvriendelijkheid en het behalen van doelen.

App design flow
Visual Design

Strak en modern design.

Visual Design verbindt de User Experience met de huisstijl van een merk. Het is de visuele laag die voor een pakkende merkbeleving zorgt. Samen zoeken we naar de juiste balans tussen vorm en functie.

Om het design van het product zo consistent mogelijk te maken werken we iedere pagina en elk element tot in het kleinste detail uit. Onze moderne en professionele stijl zorgt altijd voor een gelikt eindresultaat. Ieder facet van het product wordt aandachtig ontworpen en kan hierdoor één op één worden overgenomen door de developers.


Bekijk design projecten
Platform visual design
Responsive Design

Ieder scherm op maat gemaakt.

Door de grote toename in het gebruik van mobile devices is responsive design niet meer weg te denken uit het designproces. Een mobiel ontwerp is nodig om smartphones en tablets als conversiekanaal in te zetten op de mobiele markt. Gebruikers verwachten nou eenmaal een complete ervaring op ieder device.

Door het concept terug te brengen naar de kern zijn we in staat voor ieder schermformaat passende oplossingen te ontwerpen. Zo zorgen we voor een simpele flow, duidelijke navigatie, geoptimaliseerde layout en dat de huisstijl goed tot z’n recht komt.


Bekijk apps en responsive projecten
Platform en app responsive design
Branding

Een pakkende huisstijl.

Een digitaal product is niet compleet zonder een toonaangevende look & feel. Consistente en herkenbare branding creëert rust en bevordert positieve gebruikerservaringen. Daarom leggen we in de digitale styleguide de componenten vast die gebruikt worden per kanaal. Een unieke uitstraling begint bij een sterk logo, sprekende typografie en pakkende beeld- en vormtaal.


Bekijk onze branding projecten
Digital brand identity

Op zoek naar een modern web-,
app of interaction design?

Wij ontwerpen moderne gebruiksvriendelijke digitale producten die goed converteren.
Benieuwd hoe wij kunnen helpen bij je project? Neem contact met ons op!