Slim werken

Ook onze developers denken mee.

Bij het bouwen van duurzame websites, webshops en web platformen komt heel wat kijken. Door de complexiteit is de technische partij zelden meer onderdeel van het team dat het product bedenkt en ontwerpt. Daar denken wij anders over.

Om de lijntjes kort te houden en de pixels strak werken onze developers in hecht teamverband met de strategen en designers die het product hebben bedacht en vorm hebben gegeven. Ook nemen we direct jouw tussentijdse feedback mee in het product. We zien elkaar niet alleen bij de oplevering.

Slimme developers denken mee
Content Management Systeem

Ook voor jou gebruiksvriendelijk.

Ervaring leert ons dat het beheren van content net zo gebruiksvriendelijk moet zijn voor jou als voor de eindgebruiker. Wanneer het toevoegen van pagina’s, foto’s en video’s lang duurt haal je op de lange termijn minder uit het product.

Wij optimaliseren de achterkant van het product om goed om te gaan met jouw content. Zo snijden we bijvoorbeeld automatisch afbeeldingen in de juiste maat, gaat de opmaak van teksten vanzelf en is het aanpassen van elementen eenvoudig.

WordPress Content Management Systeem (CMS)
Responsive

Tot in de kern nagedacht over ieder device.

Consumenten worden steeds mobieler. Wanneer ze even snel iets willen opzoeken of kopen pakken ze steeds vaker de telefoon of tablet. Daarom werken we speciaal voor mobiel aparte strategieën en ontwerpen uit.

Om deze ideeën en ontwerpen tot leven te laten komen maken we gebruik van de nieuwste technieken en webstandaarden. Hierdoor maken we mobiele ervaringen die precies zo zijn gebouwd als bedoeld. Subtiele animatie en pagina snelheid zijn hierin key. Iedere seconde wachten duurt op mobiel te lang.


Bekijk apps en responsive projecten
Responsive websites, platformen en apps
Custom

Maatwerk.

Al onze digitale producten zijn maatwerk. Daarmee bedoelen we dat we voor ieder project een passende technische oplossing zoeken. Een alles-in-een framework bestaat niet.

Wanneer een website primair om content draait kiezen we vaak voor WordPress. Het beheren van content is hierin zodanig geperfectioneerd dat de barrière tussen content en design volledig vervalt. WordPress is flexibel in te zetten als enterprise CMS voor iedere grootte.

Voor het ontwikkelen van complexere platformen gebruiken we het Laravel framework. Mede door het enorme aantal developers dat kiest voor Laravel groeit het langzamerhand uit tot de standaard voor backend development.

We ontwikkelen ook veel producten waarvoor geen content beheer nodig is: interactieve experiences, infographics en games. Deze producten draaien puur om ervaring en worden volledig custom ontwikkeld.


Bekijk maatwerk projecten
WordPress en Laravel projecten op maat
SEO en Strategie

Analyseren en reageren.

De prestatie van een digitaal product is in zekere zin gelijk aan het aantal bereikte conversiedoelen. Deze doelen stellen we samen vast voordat we beginnen aan een project. We evalueren het product door te analyseren hoe het daadwerkelijk gebruikt wordt. Vervolgens optimaliseren we met deze insights de contentstructuur, design en code. Door structureel te analyseren en reageren komt een lange termijn strategie tot stand.

Zoekmachine optimalisatie speelt bij de sommige projecten een grote rol. Wanneer er veel concurrentie is kan het zelfs de doorslaggevende factor zijn. Daarom denken we in iedere fase van het project na over de invloed die onze ontwerpkeuzes hebben op de SEO strategie. Bij grotere projecten werken we vaak samen met partners die volledig gespecialiseerd zijn in SEO.

SEO zoekmachine optimalisatie analyse
Cloud & Security

Alles in de cloud, achter slot en grendel.

Op iedere website, webshop en platform wordt enorm veel data verzameld over gebruikers. Daarom treffen we altijd maatregelen om ervoor te zorgen dat alles veilig wordt opgeslagen. Voor jou én voor je klanten.

Naast het ontwikkelen van het digitale product realiseren we ook alle technische infrastructuur die ervoor zorgt dat alles altijd bereikbaar is. We gebruiken alleen dedicated SSD servers in de cloud. Daarom weten we dat onze producten veilig, schaalbaar en supersnel zijn.

Code in de cloud, veilig achter encryptie met SSL certificaten
Iteratief proces

Een eindproduct bestaat niet.

Om te groeien in de digitale wereld is het zaak om continu te innoveren. De markt verandert, wensen en behoeften van de consument veranderen en concurrenten kijken mee. Er bestaan geen definitieve versies van goede digitale producten.

Een toekomstbestendige strategie gebruikt Agile development om de vraag van de consument voor te zijn. Wij werken daarom vanaf het eerste gesprek via sprints naar baanbrekende ervaringen.

Agile development proces

Op zoek naar een technische partij
met design inzicht?

Wij bouwen moderne gebruiksvriendelijke digitale producten, precies zoals ze zijn ontworpen.
Benieuwd hoe wij kunnen helpen bij je project? Neem contact met ons op!