Visuele communicatie

Videomarketing als strategie.

Geen ander medium is zo effectief als video in het vertellen van een verhaal en het overbrengen van een idee. Daarom is visuele communicatie online de meest effectieve manier om je doelgroep aan te spreken. Video prikkelt je klanten en zet aan tot actie.

Wij zien video als integraal onderdeel van jouw online strategie. Door onze achtergrond in online weten wij hoe, waar en wanneer jouw doelgroep video’s bekijkt. Hierdoor kunnen we het concept, de inhoud en distributie van de video op hen afstemmen. Wij maken commercials, branded-content en bedrijfsfilms die gezien worden en converteren.

Videomarketing als strategie
Commercial

Een unieke commercial voor jouw merk.

Commercials zijn video’s met impact. Een goede commercial inspireert, vertelt iets over jouw merk en zet je doelgroep aan tot actie. Wij combineren creativiteit met duidelijke doelen. Want een commercial is zo goed als het aantal keer dat hij wordt bekeken.

Tegenwoordig is een commercial niet alleen meer voor TV. De doelgroep wordt juist op web en sociale media bereikt. Een commercial is een betaalbare manier om veel mensen te bereiken. Ook maakt webvideo directe conversie naar een website of webshop mogelijk.Vraag direct een offerte aan
Een unieke commercial voor jouw merk
Branded content

Versterk je merk met branded content.

Branded content stimuleert het dialoog tussen merk en doelgroep. Door frequent video’s te maken voor sociale media, die de doelgroep raken, versterk je jouw merknaam. Klanten zullen sneller voor jouw merk kiezen.

Wij produceren korte, pakkende videoseries die de doelgroep betrekken. Eerst doen we onderzoek naar welke type video’s aanslaan bij jouw specifieke doelgroep. Hierdoor zijn we in staat een concept te bedenken dat goed past bij jouw merkwaarden. Na het concept te hebben afgestemd bepalen we een distributiestrategie.Vraag een vrijblijende offerte aan
Bekijk voorbeelden
Branded content voor je doelgroep
Bedrijfsfilm

Een creatieve corporate film.

Een professionele video op je website is onmisbaar. Niet alleen geeft het je merk een gezicht maar laat het potentiële klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Het vertrouwen dat video uitstraalt informeert aankoopbeslissingen.

Na de eerste kennismaking werkt ons team van multidisciplinaire creatieven aan een passend concept voor jouw merk. We bedenken een pakkend concept dat naadloos aansluit bij jouw marketingdoelstellingen, budget en visie. Na akkoord op het concept verzorgen wij de gehele videoproductie.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien of een bedrijfsfilm iets voor jouw is, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.Vraag direct een offerte aan
Neem contact met ons op
Creatieve bedrijfsfilm

Op zoek naar een commercial,
branded-content of een bedrijfsfilm?

Wij maken video's die pakken en converteren. Benieuwd hoe wij je
kunnen helpen? Neem direct contact met ons op voor gratis advies.