Digital design

Digital design

Tijdloos digital design

De kern van tijdloos digital design is de combinatie van vorm en functie. UX en UI. Yin en yang. We werken samen met je aan gebruiksvriendelijke digitale producten die er heel goed uitzien én uitstekend converteren.

User-centered

Jouw doelgroep wordt centraal gesteld in het ontwerpproces. User-centered producten zijn intuïtief waardoor gebruikers makkelijker en frequenter converteren.

Compleet

Ieder facet van het ontwerp wordt in detail uitgewerkt als design system. Hierdoor zijn aanpassingen eenvoudig te maken en kunnen developers rechtstreeks aan de slag.

Look & feel

We werken nauw met je samen aan een eigenzinnige look & feel die perfect bij jou past. Samen vinden we het evenwicht tussen pakkende vormgeving en functionele vereisten.

App design

v.a. €6.000

Niets is zo fijn voor eindgebruiker als een vlotte app die simpel werkt. Maar simpel is niet makkelijk. We werken samen met bedrijven en bureaus om apps te bedenken en te ontwerpen die tot in de kern intuïtief zijn. Daar wordt de eindgebruiker blij van én behalen we de doelen van klant.

App design

Website design

v.a. €3.000

Naast het compleet realiseren van websites worden we met regelmaat gevraagd om bureaus en bedrijven te helpen bij het interactie en visueel ontwerp. Via een creatief process ontwerpen we samen een doelgerichte en creatieve website waar de technische partij direct mee aan de slag kan.

Website design

Software design

v.a. €9.000

Complexe software, tools en systemen hebben veel baat van strak digital design. Bij software zijn de functionaliteiten en technische mogelijkheden vaak het uitgangspunt voor het ontwerp. We geven ingewikkelde functionaliteiten intuïtief vorm én we verliezen hierbij de applicatie als geheel niet uit het oog.

Software design

Webshop design

v.a. €9.000

In 2017 kwamen er in Nederland 9.000 nieuwe webwinkels bij. Een vloeiende winkelervaring door professionele vormgeving wekt veel vertrouwen bij de consument. Door doordachte up- en cross-sells verhogen we de besteding. Slimme investeringen in ontwerp en gebruiksvriendelijkheid zijn dan ook bij webshops snel terugverdiend.