Over ons

Wij krijgen energie van jouw succes

Wij zijn een bureau voor user-centered digital design en website ontwikkeling. Sinds 2013 werken we samen met klanten aan succesvol digitaal werk dat pixel-perfect bij hen past. Omdat het er strak uitziet en piekfijn werkt.

Team

We houden ons ervaren team opzettelijk klein zodat we volop kunnen focussen op jouw project. Dat betekent ook dat je direct aan tafel zit met de mensen waarmee je samenwerkt. Wel zo fijn!

Nathan Lewis

Nathan Lewis

Co-founder

Nathan ging al op 12-jarige leeftijd aan de slag met online media. Inmiddels is hij, niet-verrassend, de ‘Lewis’ in Lewis+Humphreys.

Jurgen Ploeger

Jurgen Ploeger

UX + UI Designer

Sketch-sensei, levensgenieter, Texelaar. Jurgen heeft jarenlang zijn design-skills getraind op zijn eiland. Een beetje zoals een James Bond-schurk. Het resultaat? Designs die er fantastisch uitzien en heel fijn werken.

Robin Humphreys

Robin Humphreys

Creative Director

De andere in ‘Lewis+Humphreys’. Robin’s vader wist eind jaren ’90 een derdehands computer van de dump aan de praat te krijgen. Dat Robin hierna niet meer buiten speelde heeft hij zich te laat gerealiseerd.

Samenwerkingen

Bureau’s en creatieven

Bij veel projecten werken we samen met meerdere partijen. Bijvoorbeeld met developers, marketing- en reclamebureaus. Benieuwd hoe wij elkaar kunnen versterken? Laten we eens kennismaken!

Freelancers!

Teksten, illustraties en branding

We zijn altijd op zoek naar steengoede freelance creatieven in Amsterdam. We zoeken naar copywriters, illustratoren en branding designers. Stuur een portfolio naar hello@lewishumphreys.nl.