Kies & shop jouw perfecte sport beha

Het kiezen van de juiste sport beha is voor veel vrouwen een uitdaging. BH Support is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van informatie en verkoop van beha’s.

Voor BH Support hebben we een moderne webshop ontwikkeld die optimaal inspeelt op de behoeften van de gebruiker. Ieder element van de webshop is er op gericht vrouwen te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de productcatalogus gemakkelijk filteren op beha maat, persoonlijke voorkeur per categorie en sport. Tevens zijn er tal van informatiepagina’s waarin gebruikers betrouwbare informatie kunnen vinden van experts.

BH Support Maatwerk E-commerce

Design

We hebben een modern en sportief visueel design ontworpen om de producten goed naar voren te laten komen. De huisstijl leunt sterk op een strak grid en pakkende beelden om de producten zo visueel mogelijk te tonen. Sommige beelden zijn verrijkt met een kleurovergang om het beeld in lijn te brengen met de brand. In de overzichten hebben we ervoor gekozen om productinformatie in cards weer te geven om de pagina scanbaar te houden.

Een groot aantal bezoekers van de webshop bekijkt deze op een mobile device. Daarom hebben we voor iedere pagina aparte mobiele strategieën en ontwerpen uitgewerkt. De webshop is daardoor volledig responsive en converteert op ieder device.