Saputo Loopbaancoaching

Een loopbaancoach begeleidt mensen hun loopbaan invulling te geven, bijvoorbeeld bij het kiezen van een opleiding, bij een carrièreswitch of het zoeken naar werk. Alie Saputo van Steenis is ruim 25 jaar als Manager, HR Consultant en Verzuimadviseur werkzaam geweest binnen de Commerciële Arbeidsbemiddeling en is nu sinds enige tijd zelfstandig Loopbaancoach.

‘Als loopbaancoach begeleid ik cliënten bij hun zoektocht en is het mijn doel om via reflectie hun inzicht en zelfsturing te bevorderen. Tijdens mijn coachtrajecten reik ik handvatten en tips aan en ben ik er vervolgens getuige van hoe cliënten zichzelf en hun dromen en wensen (her)ontdekken en, kleine of grote, stappen zetten in de door hen gekozen richting.’

Voor Saputo Loopbaancoaching hebben we een strakke, moderne digitale identiteit en website ontwikkeld waar klanten terecht kunnen voor informatie over loopbaancoaching, coachtrajecten en contactgegevens. De uitstraling van de website onderstreept zowel de professionaliteit als de ervaring van Saputo Loopbaancoaching.

Saputo Loopbaancoaching branding