Skipper App Design

Dé app voor booteigenaren

Skipper helpt booteigenaren om bootgerelateerde informatie te raadplegen. Van plekken om een jacht aan te leggen tot het vinden van lokale nautische bedrijven.

De app bestaat uit verschillende services: een digitaal dossier voor je boot, een interactieve kaart van aanlegplaatsen en lokale bedrijven, een marktplaats voor opdrachten aan je boot en nog veel meer.

Skipper App Wireflow

Concept

Om de verschillende pilaren van Skipper onder te brengen in de nieuwe mobiele applicatie hebben we op conceptueel vlak opnieuw nagedacht over de kernfunctionaliteit van iedere pilaar.

Om optimaal gebruik te maken van kleine schermen hebben we iedere functionaliteit opnieuw ingedeeld. Zo is de hoofdnavigatie ondergebracht in een tab-bar die ten alle tijden binnen handbereik is. En hebben we de pilaren herkenbaar gemaakt door nauwkeurig iconen en kleuren te selecteren.

Onderweg

Skipper Onderweg toont in één oogopslag alle bootgerelateerde plekken zoals aanlegplaatsen en nautische bedrijven. De elementen die voorbij komen in de ‘Onderweg’  interface zijn gekoppeld aan de andere pilaren in de app, waardoor gebruikers zich gemakkelijk kunnen verdiepen in hetgeen waar ze langskomen.

Bekijk het platform project

Skipper App Design