Dé website voor booteigenaren

Skipper is de ultieme bron van informatie voor booteigenaren. Het helpt hen bootgerelateerde informatie te raadplegen, een digitaal dossier over hun boten bij te houden, up-to-date te blijven over nieuws en evenementen en nog veel meer. Skipper is de schakel tussen boot en eigenaar.

Op conceptueel vlak hebben we geholpen bij de creatie van de informatie-architectuur, de pilaren en de vertaling van het mobile-first app design naar web. Een van de grootste uitdagingen hierbij was om alle functionaliteiten van Skipper op de juiste manier te presenteren, waardoor het als één geheel bleef voelen. Iedere pilaar heeft een eigen unieke insteek met een strak en herkenbaar ontwerp.

Een groot onderdeel van Skipper is het bootprofiel; een alomvattend digitaal bootdossier. Het bootprofiel bevat alle belangrijke onderdelen; bootgegevens, foto’s, favoriete nieuwsberichten en evenementen. Om het bootprofiel een persoonlijke insteek te geven hebben we een dashboard ontworpen waar gebruikers een strak overzicht van alle functies vindt.

Slimme tips helpen booteigenaren om het profiel van hun boot compleet te maken en bij te houden door middel van duidelijke converterende knoppen en een voortgangsindicatie. Het bootprofiel sluit naadloos aan op de andere pilaren in de app.

Bekijk het app project