Websites

Website ontwikkeling

Doeltreffende websites

Websites zijn tegenwoordig meer dan visitekaartjes. Doeltreffende websites maken je zichtbaar, overtuigen en maakt klanten van jouw bezoekers. Door jouw kennis te combineren met onze online expertise maken we een moderne site die perfect bij je past.

Doelgericht

Jouw doelstelling en doelgroep zijn uniek. Vandaar creëren wij enkel maatwerk websites die effectief jouw doelstellingen behalen.

Simpel

Succesvolle websites optimaliseren continu. Met WordPress als fundament is het uitbreiden van jouw website enorm intuïtief en flexibel.

Duurzaam

Duurzaamheid is ons uitgangspunt in ontwerp en techniek. Door eenvoudig door te kunnen ontwikkelen kan jij jaren vooruit.

Marketing website

ca. €5.000

Marketing websites zijn uitstekend geschikt voor het verkopen van een beperkt aantal producten of diensten. Door de website op één doelstelling te richten; bijvoorbeeld meer nieuwsbrief abonnees ontvangen, richten we een effectief conversiepad in. We zetten één logisch verhaal neer in de vorm van een pakkende website.

Corporate website

ca. €10.000

Té vaak nog zijn websites van bedrijven en organisaties slechts visitekaartjes. Aan de hand van heldere doelstellingen creëren we een website die converteert. We brengen jouw verscheidene bedrijfsactiviteiten samen zodat alle stakeholders zich in de website herkennen. We zorgen voor een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf en nog belangrijker de potentiële klanten.

E-commerce website

ca. €15.000

In 2017 kwamen er in Nederland 9.000 nieuwe webwinkels bij. Een professionele webshop werkt niet alleen onderscheidend. Modern design schept ook vertrouwen bij de consument. Een vloeiende winkelervaring betekent meer conversie en hogere bestedingen. Investeringen in webshops zijn dan ook snel terugverdiend.