Eigenzinnige boekhoudsoftware

Data
2018
Digital design
Software
Klant
KeesdeBoekhouder
Finance
keesdeboekhouder.nl

De beste boekhouder van Amsterdam

KeesdeBoekhouder is een begrip in de creatieve industrie. Via een uniek concept tillen ze ondernemers naar nieuwe hoogten. Naast een mooi administratie systeem denkt er namelijk een echte boekhouder mee. Zo heb je financieel alles goed op orde en kan jij focussen op jouw business.

Boekhouding dashboard

Wensen en behoeften

Online wordt voortdurend belangrijker. Men wil steeds meer online regelen. KeesdeBoekhouder begon geleidelijk achter te lopen op de wensen en behoeften van haar klanten.

Noodzakelijke functionaliteiten ontbraken waardoor het systeem regelmatig omslachtig voelde. Zo werkte het bijvoorbeeld alleen op desktops omdat een responsive versie miste en liep de vormgeving achter op de identiteit.

Redesign

Wij werden door KeesdeBoekhouder gevraagd om het online systeem te redesignen. Gebruikersonderzoek bracht de wensen en behoeften in kaart en via creatieve workshops zijn deze afgewogen aan de doelen van KeesdeBoekhouder.

Het systeem is qua structuur opnieuw ingedeeld om de scheiding tussen de persoonlijke en zakelijke gedeeltes te benadrukken en om wayfinding intuïtief te maken. We hebben tot in de kern rekening gehouden met efficiëntie waardoor het invullen van data enorm is versneld.

Boekhouding facturen

Resultaat

Het redesign is met veel positieve reacties en enthousiasme in gebruik genomen en helpt duizenden ondernemers om te kunnen focussen op hun business.